Beauty Inspiration

Hair Talk

10 december, 2015

Kan faktiskt glatt säga att jag börjat gilla mitt hår mer och mer precis som det är, vilket jag inte gjort innan. Jag har ganska lockigt hår men inte riktigt som det var för något år sedan. Idag ångrar jag att jag varenda dag i både sjuan och åttan stod varje dag och plattade håret bara för att det skulle vara rakt eftersom jag inte tyckte om när det var lockigt, hur töntigt? Man kan i princip säga att jag förstörde det och mer tovigt och glanslöst blev det men eftersom jag tvättade det varannan dag var det också ett skäl till det hela.

Idag har jag vänt om på det hela och plattar aldrig håret och tvättar det inte varannan dag heller. Mitt hår mår så mycket bättre av det! Ska jag vara ärlig så kommer jag inte ihåg när jag plattade det senast och jag känner heller inget större sug av att göra det, för tänk hur mycket tid jag sparat på att inte göra det! För mig brukade det ta ungefär 30 minuter att platta det eftersom det är både tjockt och lockigt. Kan inte förstå hur jag orkade lägga mig energi på att platta det och sen när jag väl kom ut blev det vågigt igen.

Jag är nöjd med mitt hår även om jag kanske  inte alltid har de bästa hårdagarna, men vem är det inte så för egentligen?

8

Du Kanske Också Gillar

15 Kommentarer

 • Svara Janie 10 december, 2015 | 09:42

  Jättefint naturligt ju! Jag ogillar mitt naturliga hår där det bara är ”vågigt” och inte lockigt //;

 • Svara MATILDA 10 december, 2015 | 10:14

  Gud vad tjockt och långt hår! Drömhåret ju!

 • Svara Lucy 10 december, 2015 | 11:44

  Du har så fint och tjockt hår 😀

 • Svara Skogsraah ☾ 10 december, 2015 | 12:57

  Jätteklok idé! Många använder plattång och det sliter så otroooligt på håret… Lätt för mig att säga att inte använda plattång och värme då jag själv har spikrakt hår, men för friskt och starkt hår är det verkligen en smart idé att utesluta värme! Speciellt tänger som blir så enormt varma.

 • Svara isabella 10 december, 2015 | 13:06

  du har superfint hår!!

 • Svara Darksess 10 december, 2015 | 13:24

  Jättefint 🙂 Jag skulle vilja fixa håret men tiden finns aldrig till att göra det. Bara acceptera läget och vara nöjd med håret som det är.

 • Svara Siri |Diabitfit| 10 december, 2015 | 14:22

  Vad bra att du börjar gilla det mer och mer 😀

 • Svara Dixi Wonderland 10 december, 2015 | 15:00

  MEN HALLÅ!!!! Gud vi delar exakt samma hår historia! Under hela högstadiet plattade jag bort alla lockar som jag har i mitt hår men idag älskar jag vågorna/lockarna och är så tacksam för att ha de håret jag har! Gud va kul det var för mig att läsa att du känner precis likadant 😀

 • Svara Ida 10 december, 2015 | 15:03

  Du har jättefint hår 🙂
  Har en tävling på bloggen där du har chansen att få en länkning 🙂 Ursäkta om du inte gillar sånna här kommentarer 🙂

 • Svara Kaisa - 26 år & väntar mitt första barn 10 december, 2015 | 15:58

  Du har ju jätte fint hår behöver absolut inte plattas! 🙂

 • Svara Pyret. 10 december, 2015 | 16:10

  Sv; Ja men verkligen, supergott också!!

  Gud så fint hår du har förresten, saknar mina lockar åh!

 • Svara Amanda 10 december, 2015 | 16:18

  Fint hår!! 🙂

 • Svara VICTORIA JOHNSSON 10 december, 2015 | 16:33

  men gud, du har ju DRÖMHÅRET!!! VILKET SVALL! skulle jag gärna ha, men mitt är i stort sett spikrakt 😉 KRAM FINA DU❤️

 • Svara Viktoria Eriksson 10 december, 2015 | 16:52

  så bra skrivet, ditt hår är så himla fint!! 🙂

 • Svara jonna 10 december, 2015 | 16:59

  Tack fina du 🙂
  Du har ju superfint hår. Jag har också börjat använda min plattång minde och mindre. Så skönt. hehe

 • Kommentera