Beauty New In

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

5 februari, 2016

brooowbrowbroow

Äntligen har jag köpt den omtalade Dip Brow Pomade från Anastasia Beverly Hills. Efter lite tvekan om just i vilken färg jag skulle ha så blev det tillslut ”Medium Brown” som följde med hem. Den är i en lite kallare ton vilket jag föredrar än någon åt det mer röda hållet. Jag har tänkt att jag ska pilla och vänja mig vid denna så ska jag ge er en recension om just vad jag tycker!

Du kan hitta denna produkt HÄR!

Finally I bought the famous Dip Brow Pomade from Anastasia Beverly Hills. After a bit doubt about which color fits me the best I decided to pic ”Medium Brown” just because it has a more cooler tone which i prefer more than one with a red tone. I’ve been thinking about to get know this little sweetie better and then I’ll come back for a review!

You can find this product HERE!

Du Kanske Också Gillar

7 Kommentarer

 • Svara FILIPPA 5 februari, 2016 | 11:48

  Åh tänkt länge att jag ska införskaffa mig en sån!

 • Svara Linda Häsä 5 februari, 2016 | 12:12

  Har funderat länge på om jag ska köpa en eller inte, ska kika på den idag hihi! Kramar till dig<3

 • Svara Amanda 7 februari, 2016 | 13:44

  Älskar denna! Har samma färg och den är alldeles perfekt. Blandade tidigare med färgen Taupe som också är kall, blev perfekt till mitt ljusa hår. Kram

 • Svara Cajsa @ Beauty Boulevard 7 februari, 2016 | 18:21

  Jag använder också Medium Brown, loves it!

 • Svara Josephine 7 februari, 2016 | 20:28

  Ser sjukt bra ut. Skulle verkligen vilja testa, men har aldrig tid att köpa dem typ… Heheheh 🙂
  Super fin blogg du har, lycka till med den och hoppas du får en trevlig kväll! Kram <33

 • Svara MATILDA 8 februari, 2016 | 08:56

  Hört så mycket bra om den så måste testa 😀

 • Svara Sanna 17 februari, 2016 | 08:52

  Bästa produkten ever, älskar den!!!

 • Kommentera