Hårvård Tips

Fudge Clean Blonde Silvershampoo

21 juli, 2016

Drar vi våran uppmärksamhet mot hårvård och vilka favoriter jag har just där måste jag nämna och rekommendera Fudge Clean Blonde Silvershampoo! Fudge silvershampoo innehåller neutraliserande violetta pigment och proteiner som ska ta bort och neutralisera gula samt orangea toner i håret.

fudge

Jag har aldrig tidigare slingat eller färgat mitt hår ljusare och använder detta i håret ungefär 5 minuter då jag ser ett bra resultat. Varför jag hittade detta silvershampoo var för att jag blev tipsad av en tjej som använder just detta och som har gjort sitt hår ljusare. Det räcker endast för henne att använda det i ca 2 minuter för att få ett mycket bra resultat, nästan på gränsen att det ska övergå i blått.

fuudge

Jag är helt kär i Fudge’s silvershampoo eftersom det blir ett mycket lovande resultat och när jag såg att de hade en deal på det i en butik förra veckan kunde jag såklart inte låta bli att köpa en extra till lagret! Jag har även sett att de har ett balsam som skulle vara roligt att testa, kanske får bli även ett sånt att prova på?

Inlägget innehåller affiliatelänk

Du Kanske Också Gillar

13 Kommentarer

 • Svara Sussi 21 juli, 2016 | 11:09

  Vad kul att kunna göra en ändring så snabbt och enkelt

 • Svara Polly 21 juli, 2016 | 12:17

  Tack för tipset, aldrig provat den. Jag kör med maria nila, men tycker inte att den är så bra. Kram

 • Svara Miss Philipsen 21 juli, 2016 | 12:55

  Jag tror jag lever i min egen värld emellanåt. Hade aldrig hört talat om silverschampo men de säger att man lär sig något nytt varje dag och det börjar jag tro på 😀 :O

 • Svara CAICAIS 21 juli, 2016 | 15:39

  Jag använder också silverschampoo, men ett annat märke, detta kanske är värt att testa 🙂

 • Svara Ebba 21 juli, 2016 | 20:30

  Bra tips! Dock är jag brunett tyvärr.. ;(

 • Svara Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 21 juli, 2016 | 22:03

  Härligt när man hittar produkter man gillar 🙂

 • Svara Moa 23 juli, 2016 | 18:34

  Hemskt mycket tack för din fina kommentar! Det värmer jättemycket att höra att jag kunde inspirera dig ❤️ Jag tycker verkligen att du ska åka till New York någon gång, med ge det lite tid. Alla älskar inte New York vid första anblick eller av att bara turista 🙂 trevlig helg!

 • Svara Amanda 24 juli, 2016 | 15:58

  Vilket bra tips! 😀 Jag använder dock silverinpackning då mitt hår blir så slitet av silver schampo 🙂 Kram

 • Svara MALIN 25 juli, 2016 | 18:37

  Detta använder jag själv och det är såååå bra! Kram

 • Svara felicia 25 juli, 2016 | 19:40

  tack för tipset

 • Svara emma 25 juli, 2016 | 21:54

  Åh vad bra med tips på silverschampoo, skulle verkligen behöva en kallare och askigare nyans till mitt hår 😀

 • Svara Marie 25 juli, 2016 | 22:42

  Kanske man skulle testa

 • Svara Linnea Aurora 27 juli, 2016 | 17:45

  Måste fråga! Fungerar det endast på blont hår eller kan en använda det på mörkare också? Vet du?? 🙂

 • Kommentera