Beauty Tips

Vad Pinterest Har Att Erbjuda

5 augusti, 2016

pinterest

Ett ställe där jag hittar otroligt mycket inspiration ifrån är Pinterest! Det är ett litet drömmarnas land att komma till och det är väldigt enkelt för mig att fastna och scrolla igenom flöden ett bra tag. Pinterest ger mig mycket inspiration men också härlig motivation till olika sminkningar och produkter att testa på, är det någon mer som känner igen sig? Vad jag gillar också gillar är att Pinterest erbjuder så himla mycket, allt ifrån skönhet, mat, DIY’s och inredning plus massa annat skoj. Just det som passar och intresserar dig!

Vill du följa mig på Pinterest och kika på mina anslagstavlor hittar du dem under namnet ”engstromemmas”, du kan även klicka på bilden för att komma till mig!

Du Kanske Också Gillar

5 Kommentarer

 • Svara ♫♪ sandra 5 augusti, 2016 | 11:53

  älskar pinterest!

 • Svara Martina 5 augusti, 2016 | 23:33

  Oj vad längesen det var jag använde Pinterest! Måste nog börja om med det, superbra inspirationskälla ju! 😀

 • Svara Lisa 13 augusti, 2016 | 13:16

  Älskar Pinterest! Hittar inspiration till ALLT där! 😀

 • Svara Elin 15 augusti, 2016 | 20:03

  Hört mycket bra om Pinterest 🙂

 • Svara Fanny 16 augusti, 2016 | 12:11

  Jag kollar också mycket på pinterest för att få inspiration. Det är verkligen en grym sida/app. 😀

 • Kommentera