Doft Tips

Glädjs av höstens alla dofter

27 augusti, 2016

Skärmavbild 2016-08-14 kl. 23.01.58

Dolce & Gabbana 3 L’Impératrice EdT / Juicy Couture Viva La Juicy Rosé / Gucci Guilty EdT / Roberto Cavalli Acqua EdT

Nu när hösten snart stormar in och vi går in i dess månader kan man få en liten kris av att sommaren är slut och bli lite deppig, men vad gör en inte lite gladare än att köpa en ny och härlig parfym inför höstens dagar samt mysiga kvällar!? Här är 4 parfymer som jag tycker luktar otroligt gott och som jag skulle kunna tänka mig införskaffa nu inför hösten. Det finns så många andra dofter som är minst lika underbara som dessa och Nordicfeel har ett brett urval av dom, kika in!

Inlägget innehåller affiliatelänk, läs mer om det under PR & Policy

Du Kanske Också Gillar

1 kommentar

  • Svara ash 27 augusti, 2016 | 19:13

    Bra tips 🙂 Michel Kors tycker jag har fantastiska parfymer 🙂

  • Kommentera