New In Tips

Håll Koll med Personlig Almanacka

31 augusti, 2016

alma

I samarbete med Personlig Almanacka har jag nu fått hem min egendesignade almanacka samt en av deras nya pennor som är i bläck och som faktiskt går att sudda, hur bra är inte det?

Jag har tidigare inte känt mig i ett speciellt behov av en almanacka men nu tycker jag det är riktigt skönt att få skriva av sig sina bloggidéer samt skolarbete i denna. Åh vad den faktiskt har hjälpt mig för tidigare har jag haft alla tankar, idéer och tider uppskrivna i huvudet men hur ofta har det inte hänt att jag glömt bort något!?

allma

Jag valde att designa denna skönhetsinriktat eftersom jag faktiskt driver en skönhetsblogg och tyckte denna lite stilrena design passade bra. Storstad och läppstift tackar man väl inte nej till? 😉 Man får designa den precis som man vill och i sin egna smak, en personlig almanacka helt enkelt! Det som ingår i almanackan är en linjal, plastficka, klistermärken och så kan man även lägga till bland annat randiga eller blanka sidor längst bak i boken där man kan anteckna andra roligheter. Något som är nytt är att man kan lägga till extra sidor där man kan måla ”doodleart”, hur härligt?

Jag är grymt nöjd med min almanacka och jag tycker absolut att du borde beställa en du också!

Jag kommer ha en tävling inom kort där jag tävlar ut ett presentkort hos Personlig Almanacka, håll utkik!

almaa

Produkten i detta inlägg har skickats till mig av en PR-byrå eller företag men jag är alltid fullt ärlig om mina åsikter och det återges i mina inlägg. Du kan läsa mer om det under PR & Policy. Detta är i samarbete med Personligalmanacka.se

Du Kanske Också Gillar

14 Kommentarer

 • Svara Louise 31 augusti, 2016 | 16:10

  Almanackor är så himla bra!! 🙂

 • Svara Netti Starby 31 augusti, 2016 | 20:20

  Åh vad fin almanackan blev! 😀 Kram

 • Svara Amanda Forsman 31 augusti, 2016 | 21:36

  Åh vad fin! Älskar personlig almanacka 🙂

 • Svara Frida 1 september, 2016 | 10:48

  Så bra och fint med personlig almanacka, fick en i julklapp av mina föräldrar , jag tror dom beställde ifrån samma företag som du skriver om 🙂

 • Svara Iselin Renée 1 september, 2016 | 12:02

  De er så fine 🙂

 • Svara Henrietta 1 september, 2016 | 19:39

  Älskar personlig almanacka!

 • Svara Kattis 1 september, 2016 | 19:56

  Ser jättefin ut ju!:) Försökte verkligen ha almanacka ett tag men jag lyckades alltid lämna den hemma när jag behövde den så köpte aldrig en ny året efter.

  sv: men eller hur? skulle kunna betala dyrt för att få ligga och slappa ett tag på en strand!:)

 • Svara Tilda Barkselius 1 september, 2016 | 20:30

  Åh vilken snygg almanacka du gjorde!

 • Svara Amanda 1 september, 2016 | 22:16

  Åh så fin!! 🙂 kram

 • Svara Sandra' 2 september, 2016 | 17:30

  åh så himla fin 😀 och så spännande med tävling, jag ska hålla koll 🙂

 • Svara Josefine 2 september, 2016 | 18:40

  Så fin! Behöver också en! (a)

 • Svara Celine 5 september, 2016 | 22:43

  Så snygg!

 • Svara Tisa 6 september, 2016 | 16:04

  Åh, sån där har jag funderat länge på att köpa! Jag glömmer dock bort att skriva i almanackor så jag vet inte riktigt om det är värt pengarna… :/

 • Svara Sandra 6 september, 2016 | 22:46

  Snygg! 🙂

 • Kommentera