Naglar

Scrath Nails – Nails Food

7 september, 2016

Scratch Nails har jag tidigare aldrig hört talas om men när jag testade denna nagelolja för första gången visste jag att detta var räddningen för mina naglar och nagelband!

nnails

Såhär lyder beskrivningen för oljan: Nails är en konditionerande nagelolja som gör nageln stark och elastisk. Oljan passar och rekommenderas till alla naglar, torra, skivade, spröda, sköra, mjuka och hårda. Nail Food är en ren naturprodukt som återger nageln sin naturliga spänst och elasticitet. Den ger en flexibel nagel som tål påfrestningar bättre än en hård nagel som lätt går av långt ner på nageln. Produkten framställs av kallpressade sesamfrön,s.k. jungfruolja, myrra och lavendel. Sesam konditionerar nagel och nagelbadshud, myrra och lavendel är antiseptiska och har en bakterie- och svamphämmande verkan som även stimulerar blodcirkulationen.

naiils

Jag kan varmt rekommendera denna för alla som vill ge sina naglar en extra omvårdnad. Du använder oljan på så sätt att du applicerar en droppe över alla naglar och nagelband, och sedan gnuggar du nagelplattorna emot varandra och på så sätt drar naglarna åt sig oljan och fukten. Använd oljan minst 2 gånger om dagen, frukost och middag för naglarna!

Scratch Nails Nail Food hittar du hos Kicks.se

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

  • Svara Lisa 7 september, 2016 | 21:55

    Åh vilken bra grej! Den hade jag verkligen behövt! 🙂

  • Svara Sarah 7 september, 2016 | 21:57

    Vilket bra tips 🙂 De e kul när man hittar nåt som e så bra 🙂

  • Svara Amanda 8 september, 2016 | 17:55

    Vilket bra tips! 😀 kram

  • Kommentera