New In

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor & Ultimate All-In-One Mascara

19 september, 2016

revloon

Dessa tre godbitar plockade tjejen vid Revlonmontern ner åt mig och som hon rekommenderade. Det är Revlons nya Ultimate All-In-One Mascara samt två av deras Ultra HD Matte Lipcolor i färgerna Amour samt Séduction!

swaatch

Seduction är den perfekta vardagsfärgen enligt mig och den är lite av en MLBB, älskar dessa typer av nyanser. Stor favorit! Amour är en riktigt framåt-poppig röd som man inte kan missa. Tycker denna är grymt snygg och kan se mig använda denna till många sminkningar! Dessa är riktigt pigmentrika och för mig räcker det med 1-2 lager för att få riktigt full täckning. De torkar inte ut läpparna som vissa matta liquid lipsticks kan göra, vilket jag ger ett stort plus för.

Är dessa verkligen matta? Jag har använt båda två och kan säga att de inte riktigt blir matta efter applicering, de är fortfarande lite glossiga och inte fullt ut matta. Dessa två tycker jag verkligen om även om de inte håller vad de lovat om det matta!

Revlons nya Ultimate All-In-One Mascara är en mascara med en väldigt liten borste som gör det enkelt att komma åt rötterna vid applicering samt att den ska ge längd, volym, intensiv färg och definition.

mas

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Svara ♫♪ sandra 19 september, 2016 | 13:26

  nice!

 • Svara Amanda 19 september, 2016 | 17:18

  Wow vilka fina färger!! 🙂 kram

 • Svara VERONICA - fashionblog 19 september, 2016 | 20:12

  Underbara färger, wow! SÅ snyggt 🙂

 • Svara Matilda Berlin 20 september, 2016 | 09:32

  Vilka underbara färger!

 • Kommentera