New In Smink

Too Faced Born This Way Foundation

21 september, 2016

Det kliade riktigt i fingrarna på mig för hade bestämt mig för att köpa en ny foundation när jag var på Sephora i Stockholm. Var allra först inställd på att köpa Kat Von D’s Lock-it Foundation men eftersom det rekommenderas väldigt starkt att använda hennes primer under själva foundationen, som var helt slut, så bar det av på andra vägar till Too Faced Born This Way Foundation istället.

brn

Denna foundation är helt oljefri och passar därför min hy som är lite fetare, denna innehåller även kokosvatten som ger huden vård och näring. Den är dryg och har en fin formula så denna kommer jag verkligen använda flitigt!

Jag har i nyansen ”Porcelain” vilket är en lite ljusare nyans och eftersom det går mot mörkare tider försvinner sommarens bränna på mig också, så denna fungerar ypperligt. Den är medium till fulltäckande och har en riktigt bra hållbarhet, jag gillar inte när det blir en för ”tung” känsla på huden och jag tycker att denna når upp till mina önskningar. Det går att bygga upp den utan att det ser kakigt ut, stort plus!

born

boorn

En solklart 10/10 i betyg!

Du Kanske Också Gillar

7 Kommentarer

 • Svara Alice 21 september, 2016 | 10:32

  Åh, den måste jag prova!!

 • Svara Amanda 21 september, 2016 | 12:49

  Vill verkligen testa den! 😀 kram

 • Svara N 22 september, 2016 | 00:34

  Kul att den är bra! Jag har Lancome 🙂

 • Svara Josefine 22 september, 2016 | 21:18

  Kul med nytt!

 • Svara annelie 26 september, 2016 | 20:04

  tack för tips använder fondation i bland bara 😉

 • Svara Caroline Blomberg 28 oktober, 2016 | 21:14

  Åh den vill jag verkligen testa!

 • Svara Emma 11 mars, 2017 | 09:05

  Älskar Born This Way!

 • Kommentera