Beauty Tips

3 Instagramprofiler Att Inspireras Av

4 oktober, 2016

Hej på er! Nu är jag förmodligen ute med min resväska på resande fot! Det är nämligen så att jag drar till Italien och Rom i en vecka, hur spännande ska det inte bli? Jag och några andra drar iväg på en ”utbytesvecka” och ska bo i en Italiensk familj och se hur de har det, jag kommer bo tillsammans med en kompis så vad jag hoppas och tror kommer detta bli toppen! Jag landar tillbaka om en vecka men jag ska se till att det finns lite roligheter att läsa undertiden som jag är borta ♥


nikkienikkie

Min första och troligen den mest kända av dem alla som ingen kan ha missat är NikkieTutorials. Hur grymt fin är inte denna människa och är det ens möjligt att vara så duktig på smink som hon är? Är mer än sugen på att köpa hennes nya palett för den är ju inget mindre än otroligt vacker!

makeupthangmakeupthang

Allra första gången jag såg MakeupThangs feed blev jag helt förälskad, så sjukt fin människa och hur fina sminkningar gör hon inte? Detta är helt i min smak, neutrala ögon med antingen neutrala eller poppiga läppar. Gillar!!

befunky-collagejordanhanz

Jordanhanz måste vara en av de som har ett så inspirerande och kreativt sätt att måla sitt ansikte på. Detta feed är perfekt att scrolla igenom när du vill göra en sminkning som går verkligen ”wild and crazy”, och ett hett tips är nu inför Halloween! Grymt duktig på det hon gör helt enkelt!

 

 

 

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Svara Paulina, Skönhetsbloggare 11 oktober, 2016 | 23:40

  ÄÄÄÄÄLSKA NIKKI <3

  • Svara Emma 27 oktober, 2016 | 18:21

   MEN JAA!! 😀 <3

 • Svara Olivia Ward 1 november, 2016 | 12:21

  Brukar alltid kolla på Nikki, sjukt hur hon kan vara så duktig!

 • Kommentera