Beauty Tips

Produkter för höstenssnygga looks!

13 oktober, 2016


1. Foundation HÄR / 2. Ögonskuggspalett HÄR / 3. Mascara HÄR / 4. Parfym HÄR / 5. Concealer HÄR / 6. Rouge HÄR / 7. Läppglansstick HÄR / 8. Nagellack HÄR / 9. Nagellack HÄR / 10. Underlagsborste HÄR / 11. Foundationborste HÄR

Hej på er hjärtan! Nu har jag landat hemma efter en vecka borta i Italien, sammanfattningsvis har jag haft det väldigt bra och saknaden efter alla personer man har träffat finns! Vädret har varit betydligt bättre där jag varit än i Sverige, men kylande vindar och moln fanns även där. Det har varit skönt att ha haft en liten break från allt men nu är jag tillbaka på spåret igen om bjuder på ett härligt kollage med produkter ifrån Yves Rocher som passar perfekt till höstens sminkningar. Checka in!

Inlägget innehåller affiliatelänk som du kan läsa om mer under PR & Policy

 

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Gabriella 13 oktober, 2016 | 20:34

    Såå fina!!

    • Svara Emma 27 oktober, 2016 | 18:17

      De är superfina verkligen! 😀

    Kommentera