Beauty New In

Shopping från Sephora

7 november, 2016

Under lovet har jag tillbringat några dagar i härliga Göteborg, mysigare kunde det inte ha varit! Kunde aldrig ha åkt hem utan att ha dragit ett varv, eller ganska många varv, på Sephora. Glädjen varje gång man ser skylten och faktiskt får sätta foten därinne alltså, perfekta stället för en makeupjunkie!!

seephora

Eftersom min Bahama Mama börjar försvinna allt mer fick Too Faced Chocolate Soleil i Medium to Deep, och det bästa utav allt nästan är ju att den luktar så otroligt gott, choklad! Denna är ganska lik Bahama Mama men denna känns krämigare i konsistensen.

sephorasephoora

En annan produkt jag varit sugen på väldigt länge och som fick följa med mig hem är Kat Von D’s Lock-It Concealer. Är även sugen på hennes foundation men denna gång blev det inte den. Är riktigt spänd på att testa på denna eftersom jag har sett och hört mycket bra om den, och älskar när produkterna ger täckning som man vill!

Inlägget innehåller affiliatelänk som du kan läsa om under PR & Policy

Du Kanske Också Gillar

12 Kommentarer

 • Svara ExklusivaMoi 7 november, 2016 | 13:35

  Jag kan när som helst gå in i Sephora varje gång jag få för mig att åka in i min stad =)… dock är man ju hemmablind och gör sällan det ändå! De 2ggr som jag har gjort så finns det alltid något som fallar i smaken *S*

 • Svara Jessy 7 november, 2016 | 17:57

  Jag har några frågor som jag önskar du kunde ta upp i ett inlägg 😀

  Hur kommer det sig att du började blogga hos beautyboulevard, blev du förfrågad eller hur gick det till?
  Tjänar man pengar på att blogga här? Puss

  • Svara bb_admin 5 april, 2017 | 13:32

   Ja precis, jag blev tillfrågad 🙂 I dagsläget är det en rätt liten portal, jag har ingen fast månadslön här, men kanske i framtiden. Vet att det är en ambition i alla fall. Men det är ett väldigt härligt gäng!

 • Svara Henrietta 7 november, 2016 | 20:22

  Åh vad härligt med lite nytt smink! Har både bahama mama och chocolate soleil och de är rätt så lika, men tycker precis som dig att den från Too Faced är krämigare och härligare!

 • Svara Josefine 8 november, 2016 | 10:59

  Men åh vad kul med lite nytt 😀

 • Svara Amanda - Exklusiv skönhetsblogg på Beautyboulevard 8 november, 2016 | 17:21

  Åh har du hunnit testa concealern? Den verkar vara helt fantastisk!! 🙂 Kram

 • Svara Tilda Barkselius 8 november, 2016 | 22:04

  Sephora är verkligen underbart!

 • Svara Frida 9 november, 2016 | 09:20

  Åh vad kul med lite shopping!

 • Svara Bea 9 november, 2016 | 10:34

  Bästa affären, älskar Sephora!!

 • Svara N 9 november, 2016 | 13:33

  Kul med nytt!

 • Svara Wysteriias skönhetsblogg 13 november, 2016 | 21:39

  Åh jag hoppas Sephora kan få igång en webbshop snart 😀

 • Svara Josephine Skönhetsblogg 26 november, 2016 | 12:52

  Bästa bronzern<2

 • Kommentera