Tips

Caudalie Hand And Nail Cream

21 november, 2016

Handkräm är räddaren i nöden på vintern verkligen! Var i behov av en ny handkräm så därför fick också ”Caudalie Hand And Nail Cream” från Sephora följa med hem från Göteborgsvistelsen! Tillsammans med handkrämen ingick även en lypsyl och båda har en citrus doft, men även en slags söt doft.

caudalied

Jag är verkligen ingen älskare av kletiga handkrämer och body lotions så jag tror verkligen att jag hittat den rätta handkrämen för mig eftersom denna absorberas ganska snabbt och man blir riktigt len. Toppen enligt mig!

Jag applicerar en till två ärtstora klickar av handkrämen på handen ungefär två gånger om dagen och tycker att det räcker för mig, men såklart kan det bero på från person till person eftersom alla är olika. Lypsylen tycker jag fungerar utmärkt och har en krämig och en mer drygare konsistens än vad andra lypsyler har som jag använt, och därför behöver man inte applicera om det för många gånger under dagen. Tummen upp för båda produkterna!

Caudalie Hand And Nail Cream finns att köpa hos Sephora

Du Kanske Också Gillar

1 kommentar

  • Svara Cindy 24 november, 2016 | 19:43

    Åh vil prøve den!

  • Kommentera