New In

Sephora Bright Future Gel Serum Concealer

21 december, 2016

Hej på er hjärtan! Det går inte att be om ursäkt för att man är människa och lever ett liv, har haft något precis hela tiden den senaste tiden och därför har det blivit lite som det blivit med bloggen, men har försökt så gott hålla lite liv i den! Nu är det slut på högen med läxor och prov för året och imorgon får vi äntligen ledighet, bättre blir det inte!

sephora-kopia

Igår blev det en dagstur med klassen till Stockholm och självklart blev det en sväng in på Sephora, dock blev det inte de inköpen som jag hade tänkt mig. Det lilla jag fick med mig hem var Sephoras egna concealer som en tjej i personalen rekommenderade, älskar min Kat Von D Lock-It concealer men hon berättade att detta var väldigt mångas ”budgetfavorit” inom concealer-världen så varför inte testa kände jag?

conce

Den ska vara inspirerad av Nars Radiant Creamy Concealer och Kat Von D’s Lock-It concealer. Det är en fulltäckande concealer och jag köpte den i bruk för att täcka ärr och finnar i ansiktet, men den ska även gå att använda under ögonen utan att det ska lägga sig i linjerna. Denna är liknande Nars concealer i konsistensen och alltså inte så tjock som Kat Von D’s, så därför blir det inte en så tung känsla vilket jag tycker är positivt. Ska bli roligt att testa på denna mer!

Bright Future Gel Serum Concealer finns att köpa hos Sephora.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera