Hudvård New In

The Body Shop – Jingle Gel Rock

5 januari, 2017

En förpackning från The Body Shop med 4 härliga duschgels i otroligt goda dofter! Dofterna som följer med i den runda förpackningen är Satsuma Shower Gel, Strawberry Shower Gel, Fuji Green Tea och Omringa Shower Gel. Personligen är Strawberry och Omringa mina två stora favoriter, en sötare doft med jordgubb och och en lite mer fräschare doft med Omringa!

dsc_3138

Alla flaskor har ett innehåll av 60 ml vilket jag tycker är perfekt för att ta med sig på en resande fot, enkelt att plocka med sig och tar ingen större plats. Jag tycker även det är perfekt att skapa en förpackning med lite olika duschgels då man får testa på lite olika dofter och kanske få en favorit som man sedan kan köpa en större förpackning med ml utav.

 

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Polly 7 januari, 2017 | 16:33

    Dom verkar lovande =). Kram

  • Svara Amandahans - Skönhetsbloggare 10 januari, 2017 | 20:11

    Åh älskar travel sizes, måste testa den som doftar jordgubb! Kram

  • Kommentera