Collage Eye Makeup Tips

Violet Voss Holy Grail Palette

15 januari, 2017

vit kopia

Violet Voss Holy Grail

Den här paletten alltså, älskar varenda liten skugga! Violet Voss har fler ögonskuggspaletter som är väldigt fina men denna slår alla priser för den innehåller de perfekta vardagsfärgerna men också som man kan använda till festligare tillfällen. Har haft ögonen på denna väldigt länge men på Violet Voss egna hemsida har den alltid varit slut, vilket jag kan förstå att den har varit. Madlady har fått in Holy Grail men de har även en del liquid lipsticks som är väldigt fina, kika in!

Inlägget innehåller affiliatelänk som du kan läsa mer om under PR & Policy

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Tilda Barkselius 17 januari, 2017 | 20:45

    Åh så fin palett!

  • Svara trollet 24 januari, 2017 | 11:30

    Vilken härlig!! Vill ha!!

  • Kommentera