Beauty Eye Makeup

Too Faced Sweet Peach Palette

30 januari, 2017

Ohmajjgadd! Det är ordet till hur lycklig jag är över denna gudomliga palett från Too Faced. Jag minns vad jag trånade och verkligen ville ha Too Faced Sweet Peach Palette när den släpptes, men såklart inte i Sverige. Den har verkligen varit så svår att få tag i eftersom den varit en limited edition palett och alltid varit slutsåld på Sephora när den väl kommit dit, men nu under december fick de in den igen och hade jag tur eller inte som faktiskt lyckades få tag i en av dem?

IMG_0573

Precis som Chocolate Bar som luktar choklad luktar denna persika. Fick verkligen en när jag fick Sephora-påsen som luktade rakt igenom persika! När vissa kan tycka det är lite för mycket med ögonskuggor som luktar sött så älskar jag det. För hur lyxigt och speciellt känns inte det? Paletten har riktigt bra pigmentering och kunde inte direkt förvänta mig så mycket annat. Paletten innehåller, enligt mig, våriga och somriga och färger som är perfekt för söta sminkningar.

@toofaced

Too Faced Sweet Peach Palette jag mer eller mindre använda flitigt framöver och den finns att köpa hos Sephora för 450:-

 

 

Du Kanske Också Gillar

9 Kommentarer

 • Svara Sannas rum 30 januari, 2017 | 14:25

  Alltså det är en sååååå himla fin palett! Jag är verkligen avis på dig, den är en dröm!

 • Svara Tilda Barkselius 30 januari, 2017 | 22:04

  Gud så fin!!

 • Svara http://eleonoraadriana.blogg.se/ 2 februari, 2017 | 14:18

  Fint!!

 • Svara Anna 4 februari, 2017 | 11:58

  Åh jag har den och bara äääääälskar den ?

 • Svara Sanna 6 februari, 2017 | 08:38

  Wow, love it!

 • Svara sandra 7 februari, 2017 | 18:45

  ser fint ut!

 • Svara Cecilia 8 februari, 2017 | 18:53

  Trillade in när jag letade efter priset för paletten då jag själv skrev om paletten på min blogg. Superfin blogg verkligen!! 🙂

 • Svara Celine 10 februari, 2017 | 23:07

  Dör så fina färger!

 • Svara Mirre - Sweetwords 10 mars, 2017 | 18:13

  Ohh vilken spännande palett, den gillade jag

 • Kommentera