Tips

Hitta din rätta foundation nyans

3 februari, 2017

Behöver du en ny foundation och är sugen på att testa ett nytt märke men inte orkar resa dig upp ur soffan för att införskaffa dig en ny? Då är Temptalia.com den perfekta hemsidan att besöka för att hitta din nya foundation och i rätt nyans som du sedan tidigare har. Det enda du behöver göra är att skriva in din senaste foundation och dess nyans så får du upp en massa förslag på foundations som är i precis samma nyans som din tidigare, du kan även välja på vilken typ av foundation du är ute efter. Tycker detta är supersmart och har försökt genom denna sida få fram andra foundations i samma nyans som min Too Faced ”Born This Way Foundation” i nyansen ”Porcelain” och har fått upp bland annat Urban Decay All-Nighter Liquid Foundation i nyansen 3.25 samt L’oreal True Match Super Blendable Liquid Foundation i nyansen Ivory (N2). Det finns alla typer av märken att söka på och du kan även få upp den rätta färgen på concealer du är ute efter!

2016layout000

 

 Klicka på bilden för att komma till hemsidan! TipsTipsTips!

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

  • Svara Alice 5 februari, 2017 | 16:14

    Vad nice! kommer helt klart använda mig av den nästa gång jag ska köpa en ny foundation!

  • Svara Nettan 6 februari, 2017 | 11:10

    Hittade typ min rätta foundation förra året och då har man ändå provat olika i säkert 5 år 😛

  • Svara Jennie 4 mars, 2017 | 23:25

    grymt

  • Kommentera