Doft

Yves Saint Laurent Black Opium

1 april, 2017

Behovet av en ny parfym har funnits ett bra tag hos mig nu och det är något som är väldigt personligt så är det dofter, men  äntligen har jag hittat en doft som jag verkligen gillar! YSL Black Opium är ingen nyhet hos många men jag kände verkligen att jag kommer trivas i denna eftersom den luktar något så fantastiskt gott!

ysl

Den beskrivs vara baserad på ett fantastiskt kaffe-ackord, vanilj samt apelsinblomma och ha toppnoter som citrus, mandarin, päron och svarta vinbär. Bara det låter ju helt fantastiskt! Jag tycker att parfymen ger en varm och behaglig känsla och den passar perfekt till finare tillfällen men den går även att använda till vardags. Pluspoäng för den extremt snygga flaskan!

yysl

Parfymen får en solklar 5/5 i poäng av mig!

Black Opium finns hos bland annat eleven.se 

 

Du Kanske Också Gillar

9 Kommentarer

 • Svara anne von porat Veckomagasinet 2 april, 2017 | 06:14

  min favoritparfym är ombre rose och just nu lottar jag ut bl.a parfymer på min blogg värde 3000 kr välkommen

 • Svara Bella 4 april, 2017 | 18:03

  Den där doftar helt fantastiskt, älskar den!

 • Svara Netti Starby 5 april, 2017 | 14:10

  Låter som en jättegod parfym! <3 Kramis

 • Svara Katta 5 april, 2017 | 16:01

  Så fin den ser ut! Kram

 • Svara Julia Svensson 5 april, 2017 | 16:42

  Åh den är såå god

 • Svara Flisan 5 april, 2017 | 17:02

  sv: jag med 😀

  den doftar så himla gott 😀

 • Svara Nicolina viklund 5 april, 2017 | 19:05

  åååh jag minns att en gammal arbetskollega till mig hade den där parfymen! Jag höll på att smälla av varje gång jag gav henne en kram, den doftar ju SÅÅÅÅÅÅÅÅ gott!

  • Svara Emma 8 april, 2017 | 09:39

   Är verkligen sååå beroende av den just nu!så jag förstår dig 😀

 • Svara Angelica 10 april, 2017 | 11:47

  Den där är sååå snygg! Har inte lyckats lukta på den än då testerna alltid varit slut i butik 🙁 Men den är väldigt läcker att se på, det gillar jag!

 • Kommentera