Beauty Tips

BeautyBlender Pure

8 april, 2017

En BeautyBlender och sminkborstar överlag är rena bakteriebovarna och det räcker ibland inte alltid att endast rengöra dem utan ibland måste de även bytas ut, vilket jag tog saken i händer och gjorde. Min rosa och lite trasiga Beautyblender har fått blivit ersatt av denna vita, fräscha och skinande fluffsvamp!

@beautyblender

Jag personligen använder vid alla tillfällen helst denna svamp för att applicera både foundation och concealer . Resultatet blir mycket bättre och jämnare än om jag istället skulle använda en foundationborste eller endast fingrarna. Denna vita svamp samt den rosa är trekant-formig och helt latexfri. Förutom foundation och concealer kan man använda denna för att applicera rouge eller primer, och vid enstaka tillfällen har jag faktiskt använt den till puder och det har funkat lika bra.

Innan användning sköljer jag min Beautyblender under ljummet vatten så att den får nästan den dubbla storleken. Den blir inte lika ”torr” och svår att jobba med, som den kan vara när jag inte fuktat den.

När det kommer till rengöring använder jag en BlenderCleanser som är en fast tvål som är anpassad, och jag brukar tvätta den runt 1-2 gånger i vekan beroende på. Ibland kan det bli fler gånger och ibland färre, det har att göra med hur mycket jag använder den. För att vara riktigt snäll mot din hud bör den egentligen tvättas efter varje användning. Ibland finns dock varken tid eller orken, och framförallt är det väldigt lätt att glömma bort det.

@beautyblender

Detta lilla underverk ger jag en solklar 5/5 i betyg eftersom den gör hela sminkprocessen mycket enklare och även snyggare. Jag är även säker på att min hud har tackat mig för denna lilla investering!

Denna finns att köpa hos bland annat eleven.se och kostar 189 kronor.

Inlägget innehåller affiliatelänk som du kan läsa mer om under PR & Policy

Du Kanske Också Gillar

16 Kommentarer

 • Svara Evahle - en blogg om psykisk hälsa 8 april, 2017 | 13:14

  Har aldrig provat en sån faktiskt 🙂

 • Svara Jeanette 8 april, 2017 | 17:10

  Jag föredrar verkligen dom där små saker framför borstar, tycker man kan vara mycket lättare på handen än om man använder en borste 🙂

 • Svara Cindy 8 april, 2017 | 18:29

  Har ikke testet akkurat den, men Ååh jeg vil! Har hørt masse bra om den!

 • Svara ullie 8 april, 2017 | 20:24

  har inte prövat men säkert jätte bra önkar dej en fin söndag

 • Svara Kattis 9 april, 2017 | 10:33

  Vilket bra tips!:D

 • Svara Jenny Karlsson 9 april, 2017 | 14:25

  åååh den vita är så himla fin!!

 • Svara Nicolina viklund 9 april, 2017 | 15:42

  Nu är jag upp över öronen i beautyblenders men jag MÅÅÅÅÅSTE bara ha den här vita nu! SÅ jäkla fin!!!

 • Svara Bella 9 april, 2017 | 16:31

  Är precis likadan, sedan jag började applicera foundation med beauty blender så är det mitt klara val! Vilket bra tips, måste testa denna.

 • Svara Alie 9 april, 2017 | 20:04

  Har en sån, men aldrig provat. måste nog göra det ?

 • Svara Elin 9 april, 2017 | 21:44

  Håller med dig fullständigt. Blir så påtagligt hur världen blivit, när det kommer så nära.

  Försöker, men det är så förbannat svårt.. Väldigt svårt. Jag vet inte hur man gör när man gör något bra för sig själv utan att sedan förstöra det.

  Har faktiskt börjat tycka det är kul med smink så jag har faktiskt köpt lite allt möjligt och det blir bättre och bättre. Så förrådet ökar snabbt i volym 😛 Hur länge har du varit intresserad?
  kramar

 • Svara NICOLE 9 april, 2017 | 22:50

  Tycker de där är jättebra verkligen 🙂

 • Svara Gabriella 10 april, 2017 | 11:22

  Åh jag älskar dem!!

 • Svara Josse 10 april, 2017 | 20:48

  Det där är helt klart mitt bästa köp!

 • Svara Fanny 10 april, 2017 | 21:57

  åh bra tips!

 • Svara Josefine 12 april, 2017 | 18:10

  Svamp är toppen!

 • Svara Sarahnews 13 april, 2017 | 18:17

  Beautyblenders är ett måste!!

 • Kommentera