Hudvård

Mario Badescu Skincare – Enzyme Cleansing Gel

13 april, 2017

För inte så längesen klickade jag hem Mario Badescu Skincare Enzyme Cleansing Gel som är en ansiktsrengöring. Har tidigare inte hört om märket men just denna hade väldigt goda omdömen när det kom till ansiktsrengöring.

maario

Mario Badescu Enzyme Cleansing Gel gör din hud hälsosam, fräsch och problemfri!

Orden ovan ska denna rengöring lova och eftersom jag inte använt den under en längre period kan jag inte säga om den uppnår kraven. Det jag kan meddela och berätta är vad jag upplevt hittills! Min hud blir otroligt mjuk och behaglig efter en användning med denna och att alla orenheter samt smink försvinner.

Produkten löddrar inte och det enda som behövs till hela ansiktet är en liten ärta av krämen. Pluspoäng till dryga produkter! För dig med torr hud är denna perfekt eftersom den återfuktar otroligt bra och enligt beskrivning ska den väcka trött hud samt att den ska bryta ner uppbyggnaden av döda hudceller som kan skapa akne samt pormaskar.

Den luktar otroligt fräscht vilket jag tycker alla produkter borde göra, kan ibland uppleva att vissa produkter luktar ”tantigt” och som då inte är så tilltalande att applicera på huden.

@mariobadescu

Kan tipsa alla om Mario Badescu Enzyme Cleansig Gel och den finns att köpa hos Eleven.se

Inlägget innehåller affiliatelänk och det kan du läsa mer om under PR & Policy

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera