Beauty Eye Makeup

Too Faced Sweet Eye Shadow Peach Palette – Eye look

24 april, 2017

Hej på er finisar! Kan inte ens räkna på mina fingrar eller ens komma ihåg när jag publicerade en sminkning på la blodigs sist!? Detta ska det bli ändringar på för ojj så kul det är att faktiskt sätta sig ner och ta sin lilla tid till att sminka sig. Denna gång använde jag mig av den underbara Too Faced Sweet Eye Shadow Peach Palette. Paletten har ett innehåll av 18 persiko-rosa nyanser tillsammans med några mörkare skuggor för att få en intensivare look.

@toofaced

Too Faced Sweet Peach Palette osar verkligen persika!

Dessa skuggor har jag använt mig av:

Bas – Georgia

Crease – Just Peachy, Summer Yum, Charmed I’m Sure

Ögonlock – Luscious, Bellini

Jag avslutade med att applicera Georgia under ögonbrynet samt att jag använde Just Peachy under ögat för mer effekt. Vi får heller inte glömma det lilla extra i ”Inner Corner” med färgen Nectar. 

Denna palett tycker jag passar speciellt bra för de med blå ögon eftersom att orange- varma toner framhäver ögonfärgen på ett så otroligt fint sätt. Denna faller mig alltså perfekt i smaken! Vill du ha en närmare kik på paletten har jag gjort ett enskilt inlägg här.

Du Kanske Också Gillar

5 Kommentarer

 • Svara JoJo 24 april, 2017 | 21:47

  så fin makeup!! <3

 • Svara Prietha 26 april, 2017 | 17:23

  Så fint!

 • Svara Jenny Karlsson 30 april, 2017 | 14:55

  åh så fint Emma!

 • Svara Michelle 6 maj, 2017 | 23:20

  Så fint sminkat!

 • Svara Jessy 16 maj, 2017 | 09:32

  Såå fint!

 • Kommentera