Eye Makeup

Vår med blå & grön sminkning

1 maj, 2017

Första maj, Valborg är över och det är vår men mycket annat har även hunnit passera under dessa dagar. Har bland annat haft ett gäng italienare på besök! Jag och en kompis har tagit hand om en person som vi genom skolan under förra året fick lov att besöka i Italien. Det har varit full rulle hela helgen med tidiga mornar och sena kvällar, men oj vad roligt och mysigt det varit!

Innan besöket i början av veckan tog jag mig tiden till att ännu en gång sätta mig ner och kladda. Längtan efter sol och värme fanns och då kom självklart färgerna blå och grön upp i mitt huvud! När jag gör något behöver det alltid inte vara planerat hur det ska se ut och det är det jag tycker är så roligt. Resultatet kan alltså bli vad som helst!

@blå

@blå

@blå

Vår utan färg är helt klart ingen vår!

Under veckan ska jag förmodligen göra en kul sak som kommer visa resultat om en månad på ett ungefär. Ska bli spännande och roligt att se resultatet och självklart kommer jag dela med mig!

Du Kanske Också Gillar

1 kommentar

  • Svara lucy 19 maj, 2017 | 16:09

    Det var en snygg smikning ^^

  • Kommentera