Collage Tips

Röda Läppar I Överflöd

30 maj, 2017
Röda läppar och mörka färger överlag är ett wow i mina ögon för tillfället! Så otroligt snyggt och som ger en ”power feeling” till max, ge mig röda läppar i överflöd, cause me like!

@rodaläppar

Cherry Cordial / Lip Fondant – Power Trip / Hydra – Matte Liquid Lipstick – Boss Lady  / Merlot / Amore Matte Lip Cream – Fixation / Amore Matte Lip Cream – Beautiful

Alla nyanser ser förmodligen helt likadana ut, men har man ett riktigt bra öga för alla dessa nyanser kan man se skillnaden 😉 Vill verkligen ha alla dessa ovan och göra snygga sminkningar med. Röda läppar med en naturlig sminkning i vardagen är en klockren kombination men som även passar till utekvällar. Är man dock en gnutta mer extrem ska man definitivt köra på en sotad ögonsminkning till!

Merlot och Power Trip är personligen mina två favoriter. Power Trip kommer ifrån ett märker jag inte känner igen sedan tidigare, nämligen Lip Foundation. Det är alltid roligt att hitta nya märken att kunna spana vidare på! Alla dessa nyanser kan du hitta hos Madlady.se och de flesta kommer ifrån märket Gerard Cosmetics.

Inlägget innehåller affiliatelänk som du kan läsa mer om under PR & Policy

Du Kanske Också Gillar

1 kommentar

  • Svara Elin 8 juni, 2017 | 21:11

    Håller verkligen med dig, så fint med röda läppar! Det ger verkligen en wow-look!

  • Kommentera