Eye Makeup

Pink, Pink, Pink

2 juni, 2017
Pink, pink, pink in overload! Rosa är definitivt en färg som hör sommaren till och som måste tillhöras!

Unknownnpiink

Hej på er underbaringar, fredag och början av juni redan! Hela senaste tiden har varit fullspäckad med saker och mer kommer komma framöver vilket jag är riktigt taggad på. Lite planer framöver är att jag ska sminka en kompis inför hennes studentbal nu framöver vilket jag tycker är hur roligt som helst. Vi har redan testat på olika sminkningar och vi tror vi beslutat oss för en ”stil” vi kommer köra på!

Rosa är verkligen en färg jag tycker är såå fin men som jag tyvärr inte passar så himla bra själv i. Rosa läppar är ett big no no på mig men trots det tycker jag det är roligt att testa ibland. Så som jag ser ut ovan brukar det alltid sluta på i någon form när jag sätter mig framför spegeln för att kanske bara rensa sminklådorna lite. Men det är just det som är så roligt med smink, allt kan hända! Jag har bland annat använt mig av Too Faced Sweet Peach Palette och Urban Decay Vice 4 Palette, två storfavoriter.

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Elin 8 juni, 2017 | 21:09

    Wow, vilken färgbomb 😀 vackert, behövs nu i denna mörka sommaren!!

    Alltid så kul att ha planer för dagarna framåt och ha någonting att göra så man inte bara blir sittnas!

  • Svara FILIPPA 9 juni, 2017 | 12:18

    Super cool sminkning!

  • Kommentera