PR & Policy

Kontakta mig via mail: emma@beautyboulevard.se

Emma.beautyboulevard.se drivs av mig Emma Engström som har ett stort och brinnande intresse för smink & skönhet som det läggs ner mycket fokus på. I bloggen skrivs det produktrecensioner och tester av olika typer av produkter som jag testat och min ärliga åsikt skrivs alltid för att Du som läsare ska lita på mina åsikter och omdömen.

Jag tar emot provprodukter och provar dem. Inläggen märks alltid tydligt om det är ett sponsrat inlägg, samarbete eller pressutskick samt andra samarbeten. Denna blogg drivs alltid för att följa marknadsföringslagen och pressetiska regler. Jag är positivt inställd till att göra samarbeten med företag som har ett passande innehåll för bloggen.

INNEHÅLL

Jag skriver alltid min fullständiga åsikt samt all material ägs av mig om inget annat anges. Jag gör alltid samarbeten som jag anses vara anpassad och ger ett bra innehåll för min blogg samt läsare.

AFFLIATELÄNKAR

Affliate-länkar kan förekomma och det märks alltid, detta innebär att jag får en procentuell ersättning av webbshoppen. Detta påverkar och ändrar inte mina ärliga åsikter om produkter.

#JAGSMYGERINTE

Jag har skrivit på Better Bloggers upprop Jagsmygerinte där man blir uppmanad att följa marknadsföringslagen och att vara helt ärlig och tydlig mot sina läsare.

En tydligare förståelse för Jagsmygerinte lyder:

  • Om du fått kompensation i produkter eller pengar för att skriva om ett företag ska inlägget direkt märkas ut som ”sponsrat” eller ”reklam”.
  •  Om du har så kallade ”affiliatelänkar” i ditt inlägg ska inlägget direkt märkas ut med ”inlägget innehåller annonslänkar/affiliatelänkar”.
  • Om du fått produkter från ett företag, en goodiebag eller pressutskick bör inlägget märkas med ”pressutskick, jag har fått detta” eller liknande.

JagSmygerInteBadge